Gouden kooi Huub vreest voor reputatie

Huub van Ballegooy, beter bekend als Gouden Kooi Huub, Gouden Huub of Miljonair Huub, heeft alsnog afgezegd voor de kickoff van The Bunker aanstaande vrijdag, zo meldt hij gisteravond op zijn weblog.

Nadat hij eerder al fel uithaalde  tegen het format van Enjoy Media, maar vervolgens toch stellig beweerde minstens een dag en nacht langs te komen, bedacht hij zich gisteravond dat het zijn reputatie als tv-maker niet ten goede zou komen.  De aanleiding hiervoor zou een artikeltje in de Telegraaf geweest zijn waarin Huub 'Gouden Kooi Huub' genoemd werd.  Een titel die hij niet erg op prijs stelt.

"Na 10 maanden keihard werken aan mijn reputatie als serieuze redacteur heb ik geen zin in de media over GOUDEN KOOI HUUB IN BUNKER en dingen van die strekking. Als ik dat artikel lees dan is het in 1 klap alsof de afgelopen 10 maanden er niet zijn geweest, dus daarom dat besluit"  Zo licht hij zijn beslissing aan FOK! toe.

Overigens is televisiemaker Huub nog gewoon te boeken met zijn singles "Wat zullen we drinken!" en zijn single bekend van tv en tevens lijfspreuk van de kleine miljonair: "Nooit meer naar huis!". Aansluitend deze singles is er een meet and greet, dit programma duurt ongeveer een uur. Daarnaast is Huub ook te boeken als DJ met electro en clubhits als stijl. Dit kan gecombineerd worden met een meet and greet.