Moeder omgebouwd om op dochter te lijken

De 50-jarige Britse Janet Cunliffe heeft 16.000 euro uitgegeven aan plastische chirurgie. Het resultaat: ze lijkt nu als twee druppels water op haar dochter. Voor haar dochter was het aan het begin even wennen, maar ze is nu wel blij met haar ‘oudere zus’.

Enkele jaren geleden had Janet nog een heel ander postuur. Ze was een mollige vrouw met rood haar en een hangende bos hout voor de deur. Haar lichaam begon vormen van ouderdom aan te nemen, waar ze niet heel blij mee was. Ze besloot haar borsten te vergroten, tot grote vreugde van haar toenmalige man.

Helaas liep het huwelijk op de klippen en ging het leven van Janet alleen nog maar bergafwaarts. De depressieve vrouw trok bij haar dochter Jane in, waar ze besefte dat ze het lelijke eendje was. Dit vond de 50-jarige maar niks en ze besloot te gaan diëten. In vier maanden tijd ging ze drie kledingmaten terug. In Kroatië liet de vrouw haar gezicht liften en haar lippen vullen. Bij een kapper heeft ze blonde hairextensions laten zetten, waardoor ze nu bijna een kopie van haar dochter is.

"Veel mensen vinden het belachelijk dat ik op mijn dochter Jane wil lijken. Maar ze is zo mooi, wie wil daar nu niet op lijken? Daarbij heeft ze haar schoonheid van mij en lijkt ze gewoon op me. Alleen ben ik 22 jaar ouder", aldus Janet.

Klik hier voor de foto van moeder en dochter.