'Brad Pitt en Angelina Jolie uit elkaar'

Diverse bronnen bevestigen dat Mr. and Mrs. Smith, Brad Pitt en Angelina Jolie, geen relatie meer hebben. Zelfs het gevecht over de voogdij van hun kroost zou al van start zijn gegaan.

Angelina heeft de eerste stap al gezet. Ze heeft al een topadvocaat ingehuurd en probeert de volledige voogdij voor haarzelf te krijgen. Volgens blogger Ian Halperin is het zelfs zo ver dat Angelina bezig is met een straatverbod: “Ze wil dat Brad voorlopig uit haar buurt blijft”, zo schrijft hij op zijn blog. Volgens Pitt zou Angelina slecht met haar driftbuien overweg kunnen en besloot hij soms zelfs aan zijn ex-vrouw Jennifer Aniston advies te vragen.

De chauffeur van Angelina heeft ook zijn moment of fame gehad: “Hoe hard ze het ook proberen te verhullen, ze zijn echt uit elkaar. Angelina vindt dat Brad een oude zak is geworden”.

Billy Bob Thornton, de ex-man van Angelina, laat merken dat hij al van de scheiding op de hoogte is. Hij is direct begonnen met een aanvraag van volledige voogdij over zijn Cambodjaanse adoptiezoon Maddox.