Tori Spelling reageert op vermeende vete met moeder

Actrice Tori Spelling reageert op de website van het Amerikaanse tijdschrift People op de vermeende vete tussen haar en haar moeder. "Het is niet dat we niet met elkaar praten! We hebben gewoon even niet gepraat", aldus Spelling vandaag.

Al enige tijd circuleren er in de Amerikaanse media verhalen over de problemen tussen moeder en dochter.

"Ik hou van mijn moeder. Ik heb altijd van haar gehouden en ik weet zeker dat ze ook van mij houdt. Er is geen vete. We klikken gewoon niet zo", zegt Spelling aan de vooravond van de verschijning van haar nieuwe boek Mommywood. "Ik ben geworden wie ik nu ben en mijn moeder is wie zij is. Op een gegeven moment realiseerde ik me dat die twee niet zo goed samengaan. "

Moeder Candy claimde eerder in People dat zij haar kleinkinderen, nu tien maanden en twee jaar, nooit mag zien en dat Tori haar telefoontjes niet beantwoordt. Ze zou zelfs niet weten waar Tori en haar echtgenoot Dean McDermott nu wonen. Tori spreekt die beschuldigingen tegen. "Ik heb geprobeerd met haar te praten maar dat is mislukt." De actrice zegt de memoires van haar moeder, Stories From Candieland, nog niet te hebben gelezen.

Spelling reageert op vermeende vete met moeder  (foto: ANP)