'Besnorde' Sienna Miller voer voor filmcritici

De nieuwe film met Sienna Miller wordt door filmrecensenten fel bekritiseerd. "'The Mysteries of Pittsburgh' zal vooral bijblijven doordat de snor van de hoofdactrice zo opviel", zo wordt er over de nieuwe rolprent van Sienna geschreven.

De gerespecteerde krant 'The New York Times' haalt nog harder naar de actrice uit. "Als het meest memorabele element uit een film de snor van Sienna Miller is, dan is er een kwaliteitsprobleem", schrijft de krant.

De bladen verwijzen naar twee scènes waarin de beharing boven de bovenlip van Sienna goed te zien is. Maar ook het accent van de actrice valt niet in goede aarde. "Het is volstrekt onduidelijk welke streektaal Miller probeerde te imiteren", schrijft 'The New York Times'.

De inwoners van Pittsburgh zijn woedend op de actrice, omdat zij in een interview naar aanleiding van 'The Mysteries of Pittsburgh' de stad Pittsburgh 'Shitsburgh' noemde. Ondanks dat zij hiervoor later haar verontschuldigingen aanbood, zijn de Pittsburgers voorlopig niet van plan Sienna vergiffenis te schenken.


Een trailer van de veelbesproken film