RTL steunt Arie Boomsma met ludieke promo

RTL5 zendt woensdag de film 40 Days and 40 Nights uit en heeft een ludieke manier een promo gemaakt voor de film. De film gaat over een jongen die gedurende 40 dagen geen seks mag hebben. Klinkt precies als het format van 40 Dagen Zonder Seks van de EO met Arie Boomsma als presentator.

Helaas is Arie Boomsma voor drie maanden geschorst door de EO, omdat hij met pikante foto's in een homonummer van de Linda stond. Dat het een homonummer was waar Arie in poseerde was niet het grootste probleem,"maar Arie is geschorst omdat hij niet van tevoren, zoals volgens zijn contract moet, toestemming heeft gevraagd voor de shoot. Dit was een solo-actie van Arie die schadelijk is voor de missie van de EO. Wij willen het over de binnenkant van mensen hebben, juist in programma’s als 40 Dagen Zonder Seks waarvan Arie de presentator is. Het past niet bij de EO dat onze medewerkers opzettelijk schaars gekleed in welk blad dan ook poseren. Omdat dit de missie van de EO schaadt, hebben we met deze schorsing een duidelijk statement willen afgeven", aldus Arjan Lock, de EO-directeur.

Door de schorsing is het programma 40 Dagen Zonder Seks uitgesteld tot het najaar en om Arie een steuntje in de rug te geven heeft RTL5 een promo gemaakt die hieronder te bekijken is.

Neem ook een kijkje in het SHO-forum!

De bewuste promo