Giel Beelen gek van verliefdheid

3FM-dj Giel Beelen is, zoals hij het zelf zegt, gek van verliefdheid. Hij is zelfs zo gek op zijn 18-jarige vriendin Guilia Wolthuis dat hij er misselijk van wordt. Zijn grote liefde heeft zelfs zijn eerste grote liefde, radiomaken, naar een tweede plaats verschoven.

Giel vertelt aan het modeblad Cosmopolitan: "Leuk, dat radioprogramma en alles wat daar omheen gebeurt, maar ik kan niet wachten tot het avond en weekend is. Dan kan ik namelijk bij haar zijn en daar draait mijn hele leven nu om. Op zondagavond rijd ik soms bijna met tranen in mijn ogen bij haar weg." De liefde tussen de twee gaat zelfs zo ver, dat Giels gezondheid er op achteruit gaat. "Ik zit nu in een fase dat ik denk: laat in godsnaam de sleur intreden, want ik word hier helemaal gek van", aldus de 31-jarige DJ.

De tortelduifjes ontmoetten elkaar in een vliegtuig vanuit Spanje, waar Giel was voor een tour van Jan Smit, terug naar Nederland. De twee zaten naast elkaar en meteen sloegen de vonken over. Ze vroeg of hij haar wilde mailen en ze wisselden e-mailadressen uit. Daaruit volgde een veelbesproken relatie. De media vond het leeftijdverschil opmerkelijk, maar Giel heeft daar zelf geen moeite mee. "Voor mijn gevoel is ze veel ouder dan ze in werkelijkheid is", aldus Giel. De VARA-dj wil zelfs al kinderen met Guilia.

Praat hier mee over 3FM.

Ja hoor, daar is hij weer.