Florent Luyckx weg bij 3FM

Zendermanager Florent Luyckx vertrekt vanaf 1 juni bij radiozender 3FM. Florent begon in 2003 met zijn taak als zendermanager bij de zender. Vanaf 1 juni gaat Florent naar het reclamebureau Y&R Not Just Film. Hij wordt daar algemeen directeur.

Florent vertelt: "Ik ga vertrekken bij de beste zender van Nederland. Ik laat een fantastisch club mensen achter en heb er alle vertrouwen in dat zij met 3FM Serious Radio blijven maken. Na 6 jaar 3FM kwam het aanbod voor de job bij Y&R Not Just Film als een mooie carrière-uitdaging." Directeur Jan Westerhof van NPO Radio, de bestuursorganisatie voor alle publieke radiozenders, liet weten dat ze hem niet graag laten gaan, maar dat ze hem deze kans gunnen.

Dezelfde Jan Westerhof: "Zes jaar heeft Florent gewerkt als zendermanager van 3FM, hij heeft die zender door een moeilijke periode geloodst en hij laat 3FM achter als een prachtig radiostation en als een ijzersterk jongerenmerk. Waarvoor ik hem zeer erkentelijk ben." Over een eventuele opvolger laat 3FM nog niks los.

Met dank aan Paul voor de submit

Ook op het forum is er een discussie gaande hierover!