Man steekt vrouw dood wegens GTA

Vandaag werd al eerder bericht over gamesverslaving. Dat vrouwen hier ook last van kunnen hebben blijkt maar weer uit het volgende bericht.

Een 62-jarige Engelse man stak de moeder van zijn kinderen neer, nadat zij verslaafd was geraakt aan het spel Grand Theft Auto. Hij werd gedwongen om op de bank te slapen, zodat de 46-jarige moeder de hele nacht kon opblijven om op de PlayStation 3 te spelen. Het stel was al 30 jaar bij elkaar, maar de relatie liep op de klippen nadat ze een console hadden gekocht voor hun 10 jaar oude zoon.

De jongen zat tot middernacht te spelen, waarna de moeder de console over nam om tot in de vroege uurtjes te gamen. De man was er ook van overtuigd dat ze een affaire had. Toen hij dit bij haar aankaartte, werd ze agressief en legde zij hem op dat hij uit huis moest en de kinderen nooit meer mocht zien.

Die avond viel hij haar aan met twee messen en bezorgde haar daarmee twintig wonden in haar borst. Hun zoon, die de moord hoorde, belde de alarmlijn. De vader nam de telefoon over en zei: "Excuses, ik denk dat ik haar vermoord heb."

De man heeft de moord bekend en is vandaag veroordeeld tot veertien jaar cel.

Meer gamenieuws lees je uiteraard op FOK!games