Trambestuurder stuurt pikfoto naar passagiere

Een trambestuurder heeft vandaag een fikse boete gekregen van de rechtbank van het Duitse Karlsruhe. Voor het sturen van foto's van zijn stijve penis moet de man maar liefst 1800 euro betalen.

Terwijl de man zijn tram door de straten van Karlsruhe stuurde, wilde de geile beer met zijn gsm foto's van zijn erecte geslacht sturen via bluetooth. Door middel van deze verbinding kunnen de foto's worden verzonden naar iedereen die zijn bluetooth heeft aanstaan. Zo kon het gebeuren dat een vrouw die met de tram meereed de foto's ontving.

De vrouw, die hier absoluut niet van gediend was, zag toevallig dat de trambestuurder foto's aan het versturen was met zijn gsm. Toen de passagiere verhaal wilde halen bij de geile chauffeur, gaf deze gelijk toe de foto's te hebben verzonden. Hij verklaarde dat hij de foto's alleen naar zijn vriendin had willen sturen.

De arme trambestuurder heeft nu van zijn baas de zak gekregen. Of ook andere passagiers de pikante foto's hebben ontvangen, is helaas niet bekend.