Hele familie te zat om auto te rijden

Een Barendrechtse familie heeft de politie van Schiedam zaterdagavond handenvol werk bezorgd. De hele familie bleek namelijk flink in de olie te zijn.

De 39-jarige bestuurder werd betrapt op het rijden met drank op. Kan iedereen overkomen, dus vroeg de politie of zijn vrouw misschien het gezin met twee kinderen naar huis zou kunnen rijden. Maar helaas, omdat ook de echtgenote van de man te veel had gedronken, mocht ook zij de wagen niet naar huis rijden.

Hierop werd de man des huizes door de politie meegenomen naar het politiebureau. Moeder mocht in de auto blijven zitten om samen met de kinderen de komst van een nuchter familielid af te wachten.

Gelukkig, even later kwam er versterking in de vorm van de oom en tante en de moeder van de zatte bestuurder. Maar ook dit drietal mocht het hulpeloze gezin niet naar huis rijden. Alle drie hadden namelijk eveneens te diep in het glaasje gekeken.

Hierop besloot de voltallige familie in actie te komen. Zij vonden het lullig dat de politie hen niet liet vertrekken, terwijl er twee kleine kinderen op de achterbank zaten. Hierop werd de oom ook meegenomen naar het politiebureau. Hier bleek hij zo veel alcohol in zijn bloed te hebben, dat ter plekke zijn rijbewijs in beslag werd genomen.