'Feyenoorders moeten salaris inleveren'

Eén van de investeerders bij Feyenoord, Michael Perridon, heeft in de Volkskrant gezegd dat hij van mening is dat de spelers van de club uit de Kuip salaris moeten inleveren. Dit is niet vreemd, aangezien de investeerders drastisch willen bezuinigen nu de Rotterdamse club voor 21 miljoen in het rood staat.

"Een van onze voorwaarden is dat iedereen helpt om de club weer gezond te maken", aldus Perridon, president-directeur van Trust International, die namens een groep ondernemers concessies van al het personeel van Feyenoord verwacht. "Het kan niet zo zijn dat wij een blanco cheque uitschrijven en de spelers denken: zo, onze contracten zijn weer gegarandeerd. Ik zeg niet dat dit de laatste kans is om Feyenoord er bovenop te helpen. Maar we zullen allemaal offers moeten brengen."

Perridon zei verder dat ook de investeerders last hebben van de wereldwijde kredietcrisis en er daarom minder animo is om Feyenoord te helpen. "We zijn met een vrij grote groep begonnen. Maar Feyenoord mag dankbaar zijn als we uiteindelijk tien investeerders overhouden. En dan praten over andere bedragen dan de club zich had voorgesteld."

Voor meer sportnieuws kijk je natuurlijk op FOK!sport.