Songfestivalnummer Toppers gelanceerd

De nieuwe versie van het songfestivalnummer van de Toppers ligt vanaf vandaag in de winkel. Het nummer Shine, geschreven door Topper Gordon Heuckeroth, werd bewerkt door DJ John Marks. Het nummer heet nu officieel Shine 'New Wave' Eurovision 2009 Mix. Dat maakten de Toppers vanmorgen bekend via Royal Promotions.

Midden februari verraste DJ John Marks de Toppers door met een remix van de eerste versie van Shine te komen. Het enthousiasme was zo groot dat Toppers Gordon, René Froger en Jeroen van den Boom hem gevraagd hebben ook de songfestivalvariant te bewerken. De DJ heeft zijn eigen platenmaatschappij en is bekend van de hits Carnival en Insanity.

De verschillende versies van Shine zijn niet alleen te koop op cd, maar vanaf vandaag ook te downloaden via de website van de Toppers. Ook is de videoclip van het nummer te bekijken.

De Shine 'New Wave' Eurovision 2009 Mix is volgens de Toppers een "unieke combinatie van een actuele nieuwe dance-sound, een happy en catchy melodie en een boodschap aan de wereld". Met dit nummer hopen zij in mei hoge ogen te gooien bij het Eurovisie Songfestival in Moskou.

De toppers  (foto: ANP)