Man verliest tong tijdens tongen

Een Brit is een derde van zijn tong verloren toen hij in dronken toestand met zijn eveneens dronken geliefde aan het zoenen was. Hij dacht dat zijn vriendin voor de grap in zijn tong beet, maar ze "veranderde binnen enkele seconden in Mike Tyson" en beet door. Dat zei de man vandaag in een rechtbank in Newcastle, berichtten Britse media.

De 45-jarige man had zijn 40-jarige vriendin vier maanden geleden leren kennen via een contactadvertentie in de krant. Toen hij enkele maanden geleden met zijn vriendin zijn verjaardag vierde, werden ze dronken in de pub. Eenmaal thuis kreeg de vrouw een woede-uitbarsting, omdat ze er kort daarvoor achter was gekomen dat ze niet zwanger was. Ze vroeg haar geliefde om een tongkus, hapte toe en spuwde zijn tong op de grond.

De man viel ondanks de pijn dronken in slaap, maar werd gewekt toen zijn vriendin haar tanden in zijn ellebogen zette. Toen hij haar wegduwde belde ze een dienstdoende arts. De tong kon niet meer aangenaaid worden en de man heeft geen vlotte babbel meer.