Struikelende vader plet baby

Een 20-jarige vader uit het Engelse stad Hull heeft vorig jaar november wel een hele vervelende val gemaakt nadat hij struikelde over een speelgoedje van zijn 6 maanden oude zoontje Leon.

Het gezin was zich aan het voorbereiden op het diner en keek nog wat televisie. De 20-jarige vader Sam B. verliet de woonkamer om de oudere dochter naar beneden te roepen voor een kopje thee.

Toen hij terugkwam in de woonkamer sloeg het noodlot toe; hij struikelde over een stuk speelgoed en kwam daarbij bovenop zijn 6 maanden oude zoon terecht. De vader riep de moeder, deze hoorde 4 a 5 keer haar naam Katie geschreeuwd worden en snelde toe. "Ik zag mijn man op zijn knieën zitten met onze zoon, hij huilde. Ik nam onze zoon in mijn armen en Sam belde een ambulance met zijn mobiel".

Katie was in de tussentijd naar de buren gerend waar ze op de deur heeft gebonsd en gegild "hij is gestruikeld en is op hem gevallen." "De baby was toen al slap, blauw en leek wel een pop", aldus de dochter van de buren. Zij startte met de reanimatie. Nadat de ambulance arriveerde is Leon met spoed naar de intensive care gebracht. Daar aangekomen bleek de jongen diverse schedelbreuken en een fatale hersenbeschadiging te hebben opgelopen.

Na twee dagen ziekenhuisbehandeling en onderzoeken werd geconstateerd dat de baby hersendood was en is de behandeling stop gezet. De baby stierf kort daarop in het bijzijn van zijn ouders.

Het nieuws is nu pas naar buiten gebracht in verband met het justitiële onderzoek. Hieruit is inderdaad gekomen dat het een tragisch, niet te voorkomen ongeval is geweest.

 Vader valt op baby

 Met dank aan MaffeMuts voor de submit.