Liever vrouwen in voetbalshirt dan in lingerie

Of het nu komt omdat vrouwen niet elke dag een schone onderbroek aantrekken is niet bekend, wel bekend is dat mannen hun geliefde liever zien in een voetbalshirt dan in sexy lingerie. Vrouwen in een hemd van de favoriete club van manlief worden sexiër gevonden dan dames in een sexy negligé. Dit is de verrassende uitkomst onder 1900, hoe kan het ook anders, Britse mannen.

Maar liefst een derde van de mannen ziet de vrouw in kwestie het liefst in een voetbalshirt. Nog geen kwart (23%) ging voor het sexy nachthemd, terwijl 21 procent het liefst een naakte vrouw bij zich in bed heeft. Iets meer dan de helft van de ondervraagde mannen uit Wales (51%) heeft overigens het liefst een vrouw in rugbytenue tussen de lakens.

Een woordvoerder van een lingeriefabriek heeft uiterst verbaasd gereageerd op de uitslag. "Vrouwen in bed sexy vinden als ze een voetbalshirt dragen? Dat vind ik toch wel wat ver gaan. Dat gaan wij niet in onze collectie opnemen", aldus Jilly Tovey in het Duitse blad 'Die Welt'.