Naaktvisser breekt hengel in tweeën

Een 56-jarige sportvisser moest vandaag voorkomen bij de Asser rechtbank. Omdat de zaak nogal gênant was, besloot hij hier geen gehoor aan te geven en liet zich bij verstek veroordelen. Oktober vorig jaar werd de man namelijk door een vrouw betrapt toen hij in het Drentse Peize in zijn blote kont zat te vissen.

De vrouw waarschuwde de politie die weldra poolshoogte kwam nemen. De man ontkende echter voor de lol naakt te vissen. Hij zei last te hebben van zijn prostaat en constant aandrang te hebben. De vrouw zou hem dan ook hebben betrapt op wildplassen in plaats van naaktvissen. 

De vrouw ontkende dat zij hem had zien plassen. Sterker nog, aangezien de man een stijve penis had, kon hij hier onmogelijk mee plassen. De visser zat volgens haar dan ook vrolijk met zijn piemel te spelen.

Volgens de officier van justitie was dit niet de eerste keer dat de visser zich hier schuldig aan maakte. Een maand eerder zou zich namelijk een zelfde tafereel hebben plaatsgevonden bij een visstekkie in het nabijgelegen Eelderwolde. Aangezien de man ontkende daar te hebben gevist, werd hij voor dit incident wegens gebrek aan bewijs vrijgesproken. Voor het naaktvissen in Peize werd hij echter veroordeeld tot het betalen van een boete van vijfhonderd euro.

De beste man heeft nu een punt gezet achter zijn grote hobby vissen. Naar eigen zeggen heeft hij zijn hengel in stukken gebroken en de visakte versnipperd.

 


Naaktvissen, het woord van 2009?