FOK!radio: Weblogs in actie tegen scheppingsbrochure

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Verschillende weblogs waaronder Flabber, GeenStijl en Sargasso zijn gestart met een actie tegen scheppingsbrochures die deze week bij alle huishoudens in Nederland in de bus vallen. Het initiatief komt van het weblog Retecool dat zich stoort aan het 'tegengeluid' dat de Christelijke organisaties verspreiden. Het is dit jaar 'Darwinjaar' en dat is voor het Actie Comité Schepping een doorn in het oog. Vandaar dat ze de folder verspreiden. De weblogs roepen op om de folder terug te sturen naar de afzender onder vermelding van 'Terug naar je Maker '. Waarom zijn ze zo pissed over de folder en hoeveel folders verwachten ze terug te sturen? We gaan het vragen aan Bas Taart van Retecool. Hij kwam op het idee voor de actie. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum.

Ga jij de scheppingsfolder terug sturen? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Natuurlijk horen we ook weer al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy. Daarnaast bellen we ook met Nuongirl van FOK!sport en BrandX van PR.

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!