Vrouw steelt 2500 pond van bewusteloze man

Een 59-jarige gepensioneerde man die op 17 december vorig jaar in een bank in het Engelse Eltham, Kent, in elkaar zakte, werd beroofd van het geld dat hij net had opgenomen. Het geld, 2500 Britse Pond, was bedoeld om een kerstcadeau voor zijn zoon te kopen. Een vrouw in een paarse outfit knielde bij de man neer nadat hij in elkaar was gezakt. Ze verleende de bewusteloze man echter geen eerste hulp, maar nam zijn tas met het geld en liep weg richting de McDonalds.

De anonieme man, die naar later bleek een hersentumor had, roept de vrouw nu op om het geld terug te geven: "Iemand moet weten waar deze vrouw woont. Ik ben niet boos, ik wens haar geen ongeluk toe. Ik weet dat er een recessie is, een hoop mensen hebben problemen en sommige mensen kunnen nauwelijks eten voor zichzelf kopen. Ik wil alleen dat ze het geld teruggeeft. Het geld waar mijn gezin van leeft."

Een woordvoerder van de politie vertelt: "De vrouw in de paarse kleding was een van de eerste mensen die aanwezig was, samen met nog vier anderen. Terwijl ze zo bukte dat het leek alsof ze eerste hulp verleende, pakte ze de tas van de man. Het gebeurde in een fractie van een seconde. Ze keek in de tas, en liep daarna langzaam weg richting McDonalds. We willen dat de vrouw op de beelden zo snel mogelijk contact opneemt met de politie. Ieder ander met informatie die kan leiden tot de opsporing van de vrouw, zou onmiddellijk contact moeten opnemen met ons."

Een foto van de vrouw in kwestie is hier te bekijken.

 Met dank aan Andiamo voor de submit