Man verkracht 14-jarige stiefdochter

De nieuwe vriendin van J.S. in Paramaribo had al twee dochters, maar dat maakte de man helemaal niets uit: het waren namelijk wel twee erg lekkere stiefdochters. J. nam daarom op 5 oktober 2008 een vrije dag en vergreep zich aan de 14-jarige W.S. Sindsdien zit hij in voorlopige hechtenis en vandaag heeft de rechter besloten dat hij daar nog even blijft zitten. Er waren voldoende bewijzen om hem langer vast te houden.

J.S. beweert echter dat hij zijn stiefdochter met geen vinger heeft aangeraakt en dat ze het hele verhaal uit haar duim heeft gezogen. J. had inderdaad een vrije dag genomen, maar dat was om zijn zieke oma te bezoeken. Even later zei J. echter dat hij zijn oma nooit bezocht heeft, omdat hij daarvoor al was aangehouden en opgesloten.

Het slachtoffer en haar jongere zusje verklaarden tegenover de politie dat ze bijna nergens heen mochten van hun stiefvader. Naar de winkel gaan was al verboden en daarnaast kwam J.S. wel heel erg vaak in hun slaapkamer. Op 2 maart zal het slachtoffer gehoord worden en tot die tijd ontkent J.S. alles.