Joling ergert zich aan Rob Kamphues

Zanger/entertainer/presentator/alleskunner/SBS-ster Gerard Joling heeft het he-le-maal gehad met Rob Kamphues. De kale presentator blijft namelijk proberen om de SBS-ster in de boeien te slaan voor zijn programma Kamphues Boeit.

In het format, dat al eerder werd bedacht door 101.tv, moet Kamphues zich vastketenen aan bekende en minder bekende Nederlanders. En zoals Kamphues het zelf zegt: irritante Nederlanders. Volgens Kamphues is Joling dat en zo probeerde hij al drie keer de zanger vast te leggen. Bij de presentatie van de SBS-voorjaarsprogrammering, bij de opnames van 'Wie Ben Ik' en tijdens een signeersessie op de Huishoudbeurs.

Joling die al vele keren heeft laten weten niet mee te willen werken aan Kamhues Boeit, werd dit weekend verrast door een als vrouw verklede Kamphues. Kamphues stond anderhalf uur in de rij voor een vastklikmoment maar Joling had hem allang door. De cameraploeg van Kamphues werd wel vijf keer weggestuurd.

Joling: "Ik hou daar niet van, als ik aan iemand vast moet zitten, word ik een beetje agressief. Ik wil het niet. Ik heb dat al vaker tegen Rob gezegd, maar hij blijft maar doorgaan. Als ik dan lees dat hij boos wordt als Rutger van GeenStijl met een camera bij hem voor de deur staat, vind ik dat meten met twee maten.”



Meten met twee maten!