Dries Roelvink niet naar Duitsland

Het spijt ons. Sorry. Onze excuses voor dit vreselijke nieuws. Dries Roelvink blijft gewoon in Nederland. De volkszanger deed net alsof hij Duitsland wilde veroveren, maar dit blijkt helaas een reclamestunt te zijn.

Met de grap, bedacht door de ANWB, wilde Dries "Nederland aan het lachen maken". Dries, waarschijnlijk de enige persoon die om deze grap lacht, werd benaderd en twijfelde geen moment: "Toen ik werd benaderd dacht ik: 'dat ga ik doen, ik neem iedereen te pakken'. De afgelopen vijf jaar is er weinig positiefs over mij geschreven dus toen ik de kans kreeg om met humor terug te slaan pakte ik die met beide handen aan".

Dries speelt nu de hoofdrol in de nieuwe reclame van de ANWB, waarbij hij de vervanger is van Fons die strandt in Duitsland. "De ANWB moest meteen aan mij denken en ik was er gelijk voor te porrren. Voor negatieve reacties ben ik niet bang. Ik bedoel: de Duitse vertaling Ich komm derann was al zó slecht, daar moesten mensen hun twijfels over hebben gehad", aldus Dries.

Dries in de nieuwe reclame