Paris Hilton: Gordon Ramsay is premier toch?

Hoewel ze zelf beweert dat ze absoluut niet dom is, heeft Paris Hilton het tegendeel maar weer eens bewezen. De blondine was in Engeland om haar nieuwe televisieprogramma 'Paris Hilton's British best friend' te lanceren, toen ze zich in een interview van haar beste kant liet zien.

In het interview werd haar gevraagd of zij wist wie de premier van Groot-Brittannië is. Paris antwoordde: "Ja, dat is toch Gordon Ramsay hè?" Ze had de vraag in ieder geval half goed beantwoord, nu alleen de achternaam nog goed onthouden. De Britse premier zal in ieder geval niet blij zijn met de naamsverwarring. Ramsay staat namelijk bekend om zijn grove taalgebruik en de vele minnaressen waarmee hij de krantenkoppen haalde.

In haar nieuwe televisieprogramma gaat Paris in Groot-Brittannië op zoek naar nieuwe vriendinnen, omdat ze haar vriendinnen in Los Angeles maar niets vindt. "Wat een sletten", zegt Paris over haar Amerikaanse vriendinnen. De nieuwe vriend(in) van Paris mag sowieso geen heteroman zijn, maar homo's kunnen zich wel aanmelden. Uit de voorselectie bleven elf vrouwen en één homoman over als mogelijke nieuwe beste vriend van Paris. In het programma zal iedere week één van de kandidaten afvallen. Deze krijgt de boodschap 'TTYN' (Talk To You Never) mee.

Met dank aan laforest en mouthman voor de submit.