2,8 miljoen voor seks met maagd

Ben je vrouw, zie je er goed uit, ben je nog maagd en kun je wel een zakcentje gebruiken? Veil dan je maagdelijkheid! Datzelfde idee had de 22-jarige Natalie Dylan uit San Diego.

En het is ook nog eens een groot succes. Inmiddels hebben al 10.000 mannen geboden om de vrouw te mogen ontmaagden. De topper is op dit moment iemand die maar liefst 2,8 miljoen euro neer wil leggen voor een avondje knallen met de maagd.

Toch kan de maagd zo aangemeld worden voor het MTV-programma 'My sweet ...', want ze vindt 2,8 miljoen euro een veel te laag bod. Ze wacht nog even op een beter bod voordat ze de veiling laat sluiten. Best wel opmerkelijk, want de reden dat ze dit doet is om haar studie te betalen.

Natalie, overigens niet haar echte naam, is niet de eerste in haar familie die haar lichaam verkoopt voor geld. Haar zus werkte ook al drie weken achter de ramen om haar studie te kunnen betalen.

Ze vindt niet dat ze zichzelf verlaagd door haar maagdelijkheid te verkopen. "Ik heb intussen al aanbiedingen gekregen van mannen uit de verschillende lagen van de maatschappij. an mannen die heel duidelijk beschrijven wat ze met je willen doen tot rijke mannen die me vriendelijke aanzoeken doen. Er zijn er ook die mijn vaste partner willen worden, maar een one-night-stand is wel degelijk de bedoeling", aldus de 22-jarige studente.

"Ik weet dat veel mensen me zullen veroordelen voor wat ik doe, het is een groot taboe, maar ik heb er niet echt een probleem mee. Het is zelfs verwonderlijk dat mannen zoveel willen betalen voor maagdelijkheid," zegt ze. Ze heeft ook enkele tests gedaan waaruit bleek dat ze ook daadwerkelijk maagd is.