'Jeugd verslaafd aan wodkatampons'

Jongeren hebben een nieuwe manier gevonden om snel dronken te worden. En deze manier gaat wat verder dan het aloude 'bier drinken met een rietje'. Nee, meisjes brengen tegenwoordig een met wodka doordrenkte tampon in in hun vagina. Wie niet over een vagina beschikt, kan er voor kiezen de tampon in zijn kont te stoppen.

De hype is overgewaaid in Amerika en is daar bekend onder de naam 'slimmen'. Door te slimmen word je sneller dronken. Daarnaast word je er niet dik van en is het nagenoeg reukloos.

De trend lijkt nu ook voet aan de  grond te krijgen in Europa. Het komt namelijk steeds meer voor in dit werelddeel. Experts staan er niet om te juichen en waarschuwen voor de gevaren.

Zo kun je maar liefst drie glazen wodka in een tampon kwijt. Omdat de alcohol direct in het bloed wordt opgenomen, denken jongeren dat je er op deze manier geen buikje van krijgt. Ook krijg je geen flinke kegel van het inbrengen van wodkatampons op plekken waar de zon nimmer schijnt.

Nog een voordeel van slimmen is dat je maag niet wordt overbelast door alle drank. En dat is mooi, want niets is zo erg als met je kop in de plee gebogen hangen na een avondje doorzakken. Op blogs en internetforum worden tips uitgewisseld met andere fanatieke slimmers.

Het gebruik van wodkatampons is echter niet geheel zonder risico. Volgens experts is het zelfs zeer gevaarlijk. Daarbij is het ook niet prettig voor je intieme delen. Zij kunnen hierdoor permanente schade oplopen.


Don't try this at home!