UnivÚ nieuwe sponsor NOS Studio Sport

Verzekeraar Univé is vanaf 1 januari de nieuwe sponsor van NOS Studio Sport. Tot en met augustus 2009 zal het bedrijf invulling geven aan de billboards rondom de reguliere uitzendingen op zaterdag (22.00-22.30 uur, Ned. 3), zondag (18.00-19.00 uur, Ned. 1) en op doordeweekse dagen rondom de Sportjournaals van 18.45 uur op Nederland 1.

"Wij zijn blij onze naam te kunnen verbinden aan een A-merk als NOS Studio Sport", zegt merkmanager Fons Roosenboom van Univé. "Bovendien sluit deze activiteit goed aan op ons breed georiënteerde sponsorbeleid. Univé is actief in het turnen, marathonschaatsen en skeeleren; voorts sponsort zij voetbalclub sc Heerenveen en verschillende sportevenementen zoals het EK Zwemmen in Eindhoven afgelopen voorjaar."

Ook de NOS is verheugd. "Univé past goed bij ons, aangezien deze onderneming net als NOS Studio Sport in brede zin de sport ondersteunt. De samenwerking met Univé kan de NOS helpen haar ambities op het gebied van sportprogramma's verder te realiseren", aldus Jan de Jong, mediadirecteur van de NOS.

Tot nu toe was RWE de sponsor van het sportprogramma.