FOK!kers: Glazen Huis naar Groningen

FOK!kers willen het Glazen Huis van de Serious Request-actie graag in Groningen zien. Dat blijkt uit de speciale poll op de Frontpage. Hoewel de uitslag voor de noordelijke stad op slechts 13,2 procent staat, werd er het meest gestemd op Groningen.

Opvallend is dat FOK! nogal verdeeld is over een eventuele standplaats voor de goededoelenactie van 3FM. Al vijf jaar lang nemen 3FM-dj's plaats in een glazen huis om een week lang niet te eten en geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Amsterdam wordt ook veel genoemd, evenals Maastricht. Duidelijk is dat FOK!kers graag zien dat de actie eens niet in en om de Randstad wordt gehouden. Eerder ging 3FM naar Utrecht en Den Haag.

Veel FOK!kers pleiten ook voor Eindhoven, die met een grote centrale plaats in het centrum inderdaad een goede kans zou maken. Bovendien komen er veel BN'ers uit de Lichtstad, zoals Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenny Khur en Frits Spits. Overigens ziet menig FOK!ker het Glazen Huis ergens voor de kust van Nederland, op de bodem van de zee.

Stemmen kan nog steeds!