SHE en Sj0rSz (vrijwel) naakt in FOK!radio

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

3FM is op dit moment druk met het voeren van een actie voor vluchtelingen wereldwijd. In Breda staat een Glazen Huis waarin drie dj's opgesloten zitten. Tot en met woensdag eten ze niet en zamelen ze geld in door het draaien van verzoekplaatjes. FOK! doet ook mee en is op allerlei manieren geld aan het inzamelen. De opmerkelijkste manier: FOK!ster SHE gaat naakt! Er is nu al ruim 4000 euro geboden om de foto's te krijgen. Tijd dus om vanavond eens aan SHE zelf te vragen wat de plannen zijn voor de fotoshoot. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Ga jij geld geven aan Serious Request? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Vorige week hadden wij al een uitdaging voor Site-admin Sj0rSz van FOK!sport. Hij kon geld verdienen door in z'n zwembroek de auto van Flugeltje te wassen. En dat heeft hij ook gedaan! Midden in het centrum van Tilburg. We hebben er een uitgebreide reportage van gemaakt die je vanavond hoort.

PR-dame BrandX geeft een update van alle FOK!acties. We bellen ook nog met 3FM-dj Domien Verschuuren die in het Call Centre van 3FM zit. Daarnaast krijgen we een forum-update van Shmoopy en Nuongirl geeft eht laatste nieuws van sport.

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.
Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!