Paul de Leeuw bedenkt programma voor Joling

Paul de Leeuw heeft een nieuw tv-programma bedacht voor Gerard Joling. De Leeuw is al in gesprek met de directie van SBS6 om ze warm te maken voor het idee.

Los daarvan krijgt Joling volgend jaar een ander nieuw programma bij de zender. Dit vertelde de zanger en Popstars-presentator gisteren in RTL Boulevard.

Paul de Leeuw praat met tal van bekende Nederlanders in zijn functie als creatief directeur van zijn productiebedrijf E.V.A, met Joop van den Ende als investeerder. Onlangs heeft De Leeuw een programma-idee rond Peter van der Vorst verkocht aan RTL4: Van der Vorst Ziet Sterren. Voor zijn andere werkneemster Daphne Bunskoek bedacht De Leeuw de nog onverkochte talkshow Vrouwen en Humor, waarvan onlangs een voorproefje te zien was in de marathonuitzending van Mooi! Weer De Leeuw.

Voor de VARA gaat E.V.A een nieuwe versie maken van Top of Flop, waarin De Leeuw zelf panellid wordt en dj Giel Beelen presentator. Bij de presentatie van zijn dvd Een Kwart Eeuw vertelde Paul de Leeuw ook nog in gesprek te zijn met Chantal Janzen, Caroline Tensen, Tineke Schouten, Alex Klaasen, Frank Evenblij, Simone Kleinsma en Jon van Eerd.