Kippenseksschandaal in Duitse Boer zoekt vrouw

De Duitse Dierenrechtenorganisatie PETA is woedend op de 71-jarige Boer Hansi die meedeed aan de Duitse editie van Boer zoekt Vrouw. Boer Hansi liet op tv zien hoe hij met zijn vinger kippen seksueel stimuleerde tot een orgasme.

Een woordvoerder van PETA vertelt: "Dit accepteren wij niet, dit soort gedrag is aanstootgevend." Boer Hansi is zich van geen kwaad bewust. "Kippen willen ook wel eens een orgasme krijgen. Normaal gesproken duikt een haan er bovenop, nu doe ik het met mijn vinger. Nou en? Ik ben alleen blij als mijn kippen ook blij zijn."

De boer is al een echte tv-persoonlijkheid geworden bij onze oosterburen; de uitzending waarin hij de kippen stimuleerde werd ook door 8,6 miljoen Duitsers bekeken. De boer werkt ook het liefst naakt op zijn boederij, dit tot grote woede van zijn 71-jarige ex-vrouw. Nadat ze hoorde dat hij ook nog eens regelmatig naar het naaktstrand ging, was voor haar de maat vol en besloot ze van hem te gaan scheiden. Boer Hansi ging juist naar het naaktstrand omdat Elsa niet topless in zijn tuin wou werken. "Vind je het gek dat ik naar het strand ging om blote vrouwen te bekijken?", aldus Hansi.

Zoals je wel kunt verwachten heeft hij dan ook geen vrouw overgehouden aan Bauer sucht Frau. Hij had wel een date met Marianne, maar die was snel weer vertrokken nadat ze zag van Hansi met zijn kippen deed. "Je hoort wel vaker dat eenzame boeren zich vergrijpen aan hun dieren. Ik word er misselijk van. Dit is niet mijn ding", aldus Marianne.

 Het fragment waarin te zien is hoe Hansi een kip "mit den Finger befriedigt"