KvK bedankt Rotterdamse postbode

De Rotterdamse postbode Rick Timmer is vandaag in het zonnetje gezet door de directie van de Kamer van Koophandel. Dit nadat de postbode ondernemers waarschuwde voor valse facturen die tussen de post zaten. Zijn werkgever Sandd was hier minder blij mee en vond het reden tot ontslag.

Toen de oplettende postbode meerdere nep-facturen van de KvK tussen de post zag zitten belde hij direct met zijn werkgever Sandd, die gaf echter te horen de inhoud van de post onder het briefgeheim valt en de man moest ze maar gewoon bezorgen. Timmer besloot toen ondernemers te attenderen op de valse facturen door er een waarschuwingssticker op te plakken.

Sandd heeft hierop besloten om Timmer te ontslaan omdat hij veranderingen aan het poststuk heeft aangebracht wat onder het briefgeheim verboden is. De directie van de KvK was echter wel blij met de actie en beloonde de postbode vandaag met een bloemetje en een waardebon. Een dochterbedrijf van TNT post heeft laten weten de ontslagen postbode graag in dienst te willen nemen.

 Met dank aan DJMO en WhiteTiger1 voor de submit.