Man herinnert zich ontucht niet

Nico V. uit Hoek van Holland stond terecht omdat hij van ontucht werd verdacht. Eerder legde hij nog een verklaring af over wat er gebeurd was, maar nu kon hij zich daar plots niets meer van herinneren. "We zijn weer helemaal terug bij af", aldus een gefrustreerde rechter.

Nico V. wordt verdacht van seksueel misbruik van zijn 4-jarige buurjongetje. Het jongetje kwam in augustus 2007 huilend thuis. Toen zijn ouders vroegen wat er aan de hand was vertelde hij hun dat de buurman in zijn 'piepie' had geknepen en dat het pijn had gedaan. De stiefvader van het jongetje werd hier zo kwaad om dat hij de verdachte direct daarna in elkaar sloeg en een salontafel door zijn raam gooide.

Toen de verdachte eenmaal in voorarrest zat, werden de ruiten van zijn huis ingegooid en werd zijn schuur in brand gestoken. De politie adviseerde de man niet langer in Hoek van Holland te gaan wonen.

De aanklager eist nu vijftien maanden celstraf, waarvan acht voorwaardelijk, tegen de man vanwege het misbruik van zijn buurjongetje. Daarnaast wil de aanklager dat de man in therapie gaat. De rechter zal op 22 december aanstaande uitspraak doen in de zaak.

Met dank aan WhiteTiger1 voor de submit.