Seksfeest met 16-jarige meisjes

Afgelopen weekend is een 34-jarige vrouw uit Detroit, Michigan opgepakt omdat ze bij haar thuis een seksfeest had georganiseerd waarbij ze haar 16-jarige dochter halfnaakt liet ronddansen. Omdat het naakte lichaam van een 16-jarige blijkbaar nog niet opwindend genoeg was, waren er ook nog eens 19 prostituees aanwezig op het feest.

De aanwezigen hadden een toegangsprijs betaald van 15 dollar om dit feestje te mogen bijwonen. Een undercover-agent was getipt dat er minderjarigen aanwezig zouden zijn bij het seksfeest en was daarom ter plaatse. Om 4 uur 's ochtends viel de politie binnen en tot hun verbazing constateerden zij dat de moeder van het meisje de organisatrice was van het feest. Ook een vriendin van het meisje was aanwezig.

De 20 aanwezige gasten betaalden de prostituees het gebruikelijke tarief voor hun diensten, bovenop de toegangsprijs. De meesten van hen zijn na ondervraging vrijgelaten. Naast de moeder werden er ook nog drie mannen opgepakt en werden er vuurwapens, drugs en geld in beslag genomen.