Brief komt 89 jaar te laat

Janet Barrett uit het Engelse Dorset keek raar op toen zij een 89-jaar oude brief in haar brievenbus vond. Het poststuk zat in een plastic zak van de Royal Mail samen met een verontschuldiging over de te late levering en eventuele schade die is ontstaan.

De brief was gericht aan ene Percy Bateman die eerder op het adres woonde. In de envelop zat een zogenoemde RSVP, een reactie van een persoon of hij op een uitnodiging ingaat. In het vage handschrift viel nog te lezen: "Beste Percy, Zeer bedankt voor de uitnodiging. Ik ben vereerd. Ik zie je op 26 december. Groetjes Buffy"

"Ik ben benieuwd of Buffy nog op tweede kerstdag bij Meneer Bateman thuis is geweest, omdat hij waarschijnlijk nooit de brief heeft gehad", aldus Janet Barrett. Een woordvoerder van de Royal Mail kon niet verklaren waar de brief vandaan komt. "Wij controleren geregeld machines, postzakken en postbussen op achtergebleven post. Misschien was de brief een onderdeel van een verzameling maar is hij uit de envelop gevallen."