Huntelaar mogelijk naar Real Madrid

Klaas Jan Huntelaar zal vanaf 1 januari uitkomen voor Real Madrid. Dit melden diverse media. Ajax zou naar verluidt 20 miljoen euro ontvangen voor de spits. De speler debuteerde in 2002 als profvoetballer bij PSV. Voor de Eindhovense club speelde hij slechts één duel, waarna Huntelaar via De Graafschap, AGOVV en sc Heerenveen in 2006 bij Ajax terechtkwam.

Huntelaar moet Real Madrid versterken, omdat Ruud van Nistelrooy voor de rest van seizoen is uitgeschakeld. Volgens diverse bronnen zal de spits na de winterstop zijn opwachting maken voor de Spaanse club. De Ajacied is op dit moment nog geblesseerd, maar het herstel van zijn gescheurde enkelband verloopt voorspoedig. Hij zou in januari weer fit zijn.

Huntelaar is de zesde Nederlander in dienst van Real Madrid. Behalve de nu uitgeschakelde Van Nistelrooij zijn dat Wesley Sneijder, Arjen Robben, Rafael van der Vaart en Royston Drenthe.

Update 22.29 uur

Ajax ontkent op zijn eigen website een overgang van Huntelaar naar Real Madrid. De Amsterdamse club schrijft in een korte verklaring: "Verschillende media berichten over een transfer van Klaas Jan Huntelaar naar Real Madrid. De berichtgeving over een overeenkomst tussen Ajax en Real Madrid is onjuist, Ajax heeft Huntelaar niet aan Real Madrid verkocht"

Voor meer voetbalnieuws kijk je natuurlijk op de FOK!Voetbalmanager!

Met dank aan snietmanen en Re_plaY voor de submit!