Britney verjaagt deelnemers X-factor

De deelnemers aan de Britse editie van Idolskloon X-factor werden gisteravond hevig teleurgesteld door Britney Spears. Wekenlang hadden zij al uitgekeken naar de komst van de diva, eindelijk zouden zij mogen toekijken hoe de megaster haar kunsten vertoont op de bühne. Helaas pindakaas, de kandidaten werden door Spears resoluut naar de kleedkamer gestuurd.

Britney kwam gisteravond haar nieuwe single 'Womanizer' ten gehore brengen  in de talentenjacht. Normaal is het de bedoeling dat de kandidaten tijdens het optreden van een grote artiest aan de zijkant van het podium mogen staan om er zo wat dingen van te kunnen opsteken. Helaas was dit niet naar de zin van de diva.

De zangeres, die samen met 46 man crew naar Londen was gekomen voor het optreden, eiste dat de zangeresjes in spé backstage bleven tot het plaatje was afgelopen. Tevens peinsde ze er niet over om ook maar een vriendelijk woord tegen de kandidaten te zeggen. Zelfs de juryleden werd verteld dat ze het niet in hun hoofd moesten halen te vragen of ze met Britney op de foto mochten.


Britney's nieuwe single