'Wacko Jacko leeft op jus'

'Blutte 'King of Pop' teert op biscuitjes, jus en pijnstillers.' De geruchtenmachine rondom Michael Jackson draait weer eens op volle toeren. Nee, nu heeft de gevallen superster eens geen kleine jongentjes betast of een rechtszaak tegen een rijke Sjeik geschikt. Verre van dat zelfs. Wacko Jacko is op dieet. En wat voor een.

Volgens verschillende media leeft de voormalige kindster op een dieet van koekjes, pijnstillers en jus. De zanger zou, voor de zoveelste keer, de financiële bodem hebben geraakt en uit pure wanhoop maar op zijn eten zijn gaan bezuinigen. De geschikte zaak tegen Sjeik Abdulla Al-Khalifa, die Jackson miljoenen kostte, was de spreekwoordelijke druppel.

Bronnen dichtbij The King of Pop omschrijven de zanger als 'een miljonair die leeft als een miljardair.' De 50-jarige spendeerde een groot deel van zijn kapitaal aan peperdure prullaria als exotische dieren, een pretpark en diverse gouden objecten.

Maar volgens familieadvocaat Brian Oxman hoeft Jackson voorlopig nog niet te overleven op Frolic. 'Hij is in uitstekende financiële conditie. Sterker nog. Als we allemaal zijn problemen zouden hebben dan mochten we ons rijk rekenen. De man leeft gewoon wat eenvoudiger. Hij heeft zijn extravagante periode achter zich gelaten.'

 


'Wacko Jacko leeft op jus'  (foto: DAG)