AH neemt explosieve kroketjes terug

Na de explosieve aardappelsnack die door supermarktketen Spar uit de schappen werd gehaald, haalt nu ook supermarktketen Albert Heijn explosieve aardappelsnacks uit de schappen. Een partij aardappelkroketjes uit de diepvriesvakken blijkt explosief te zijn wanneer zij gefrituurd worden, zo laat de keten weten via advertenties in diverse kranten.

Wie de aardappelkroketjes met de houdbaarheidsdatum 04-2010 in huis heeft gehaald, kan ze terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag wordt door de Albert Heijn volledig vergoed.

IKEA 

Maar er zijn nog meer gevaarlijke producten in ons land gesignaleerd: IKEA waarschuwt vandaag in diverse advertenties voor vouwgordijnen. Een persoon die in de koordlussen van het product verstrikt raakte meldde dit bij de woonwinkelketen, waarop deze direct actie ondernam.

Wie het vouwgordijn van het type Iris of Alvine bij IKEA heeft gekocht, kan contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. De klanten kunnen via deze weg een reparatieset aanvragen. Het gaat overigens om de vouwgordijnen waarop het label de datumstempel 0823 of een eerdere stempel staat vermeld.

Met dank aan hartje69 voor de submit.