Seks in Second Life veroorzaakt scheiding

Second Life, de game waarin velen een ander leven hebben. Het is een tijdje stil geweest rondom deze 'game' maar nog steeds is de populariteit erg groot. Een ander leven hebben is misschien leuk, maar het brengt ook wel eens wat narigheid met zich mee.

De 28-jarige Britse Amy Taylor wil van haar echtgenoot David Pollard scheiden. Ze legde haar aanvraag bij de rechtbank neer op grond van onredelijk gedrag. Amy betrapte haar man toen hij seks had met een andere vrouw. Niet in het echt, maar in de game Second Life.

Amy Taylor was woedend: "Ik werd woedend - het deed me zo'n pijn. Ik kon gewoonweg niet geloven wat hij gedaan had, ik keek naar het computerscherm en kon zijn karakter seks zien hebben met een vrouwelijk karakter. Dat is vreemdgaan wat mij betreft."

Haar advocaat was niet verbaasd, want hij had die week daarvoor al een scheiding lopen vanwege Second Life. Blijkbaar wordt Second Life bij het stel zo serieus genomen dat seks in de game niet als porno wordt gezien, maar daadwerkelijk als vreemdgaan. Amy Taylor en David Pollard ontmoetten elkaar in een chatroom en stapten niet lang daarna in het huwelijksbootje, dat helaas gezonken is.

Voor meer games-nieuws kijk je natuurlijk op FOK!games!

Met dank aan hartje69 voor de submit.