Piemel en ballen zwart na operatie

Een 53-jarige Australische man heeft angstige momenten beleefd na een operatie aan zijn piemel. Hij wilde een wrat op zijn penis operatief laten verwijderen, maar dit werd hem bijna fataal.

Het begon allemaal in Darwin. Michael Eglington ontdekte dat er een wrat op zijn piemel zat en liet 'm verwijderen in het ziekenhuis. Dit verliep allemaal soepel en al gauw mocht Eglington het ziekenhuis verlaten. Maar na een uur begon de ellende. De man kreeg een hevige bloeding en kon nog ernstig verzwakt het ziekenhuis bereiken. Daar zakte hij in elkaar.

Eglington: "Waarom lieten ze me gaan in het ziekenhuis? Ik had kunnen flauwvallen achter het stuur. Toen ik thuiskwam na de operatie voelde mijn lies al ongewoon warm aan. Even later zag ik een plas bloed. Ik probeerde het bloed te stelpen met een zakdoek en reed terug naar het ziekenhuis. Ik viel flauw aan de receptiedesk van de spoeddienst. Ik zat helemaal onder het bloed."

De arme man is er niet bepaald goed vanaf gekomen. Zijn penis en ballen zijn helemaal zwart uitgeslagen. Ook zijn ze helemaal opgezwollen.