RTL 4 blij met nieuwe zaterdagavond

Een zegsvrouw van RTL 4 liet vandaag weten dat de nieuwe zaterdagavond een groot succes is. De kijkcijfers van Linda de Mols Ik Hou Van Holland (1,4 miljoen) en Carlo Boszhards Succes Verzekerd (926.000) liegen er niet om.

Volgens haar is het nieuwe programma van Boszhard "goed ontvangen". Het succes van Ik Hou Van Holland is al bewezen in het eerste seizoen. "De vrolijke tv-hit veroverde in het eerste seizoen begin dit jaar elke zaterdagavond al gemiddeld 1,3 miljoen Nederlandse harten en zet deze trend in het tweede seizoen succesvol voort", aldus de zegsvrouw.

In het nieuwe programma van Boszhard krijgt de kandidaat aan het begin al gelijk 1 miljoen euro. De kandidaat moet alleen eerst 'even' zeven vragen beantwoorden, voordat hij het geld mee naar huis mag nemen. De zegsvrouw vertelt dat het nieuwe programma goed is ontvangen met bijna 1 miljoen kijkers. Het gezellige zaterdagavond programma Ik Hou Van Holland, met Beau van Erven-Dorens en Jeroen van Koningsbrugge als teamcaptains, is volgens de zegsvrouw "weer lekker op dreef met 1,4 miljoen kijkers."

Boszhards Succes Verzekerd is iedere zaterdagavond om 21:30 uur op RTL 4. Het programma van Linda is iedere zaterdagavond om 20:00 uur op RTL 4. Aankomende zaterdag zijn onder andere Michael Boogerd en Jody Bernal te gast.