De Jonge vindt De Vries mediageil

Cabaretier Freek de Jonge liet in het tv-programma Pauw en Witteman weten dat hij Peter R. de Vries maar 'een mediageil mannetje' vindt. De Jonge kan niet begrijpen dat De Vries vrolijk met een Emmy Award boven zijn hoofd danst en blij is met zijn onderscheiding, terwijl er nog steeds een meisje vermist is.

De Jonge beschuldigt De Vries er ook van dat de misdaadverslaggever alleen maar Joran Deel 2 maakt voor de kijkcijfers. "Jij gaat over lijken, het is gewoon misselijk", aldus de cabaretier.

De Jonge pakte de zaak van 'Sam Klepper' er ook nog bij en vond dat De Vries alleen maar de 'kruimeldieven' aanpakt en de zware criminelen laat lopen. De Vries pikte de kritiek van De Jonge niet en ging er hard tegenin: "Je weet niet eens waar je het over hebt, man! Je bedoelt Steve Brown. Wat zit je nu te kletsen? Moet ik hier nu echt serieus op in gaan?"

Het tweede deel van De Vries' verhaal over Joran wordt zondagavond uitgezonden door SBS 6.Met dank aan Tinuzzz_Talpa voor het herschrijven en de submit