Vanavond laatste keer de Lama's op tv

Het BNN-programma de Lama's is vanavond voor het laatst te zien op Nederland 3. Om 21.15 uur zullen de improvisatietalenten Jeroen van Koningsbrugge, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Tijl Beckand nog één keer de bekende spellen spelen zoals de draaideur, de voorwerpenronde en het moordspel. Schrijfster Heleen van Royen is vanavond de gastlama.

Begin april werd bekend dat dit het laatste seizoen zou zijn voor de Lama's. Het programma is 4,5 jaar op televisie geweest. Naast het huidige viertal werkten ook andere acteurs mee, zoals Arie Koomen, Sara Kroos en Martijn Oosterhuis. De Lama's wonnen in 2006 de Gouden Televisierring met hun succesvolle programma.

BNN-voorzitter en presentator Patrick Lodiers heeft al verteld dat binnenkort een nieuw improvisatieprogramma te zien zal zijn bij de omroep. Ruben Nicolai en Tijl Beckand doen daar zeker niet aan mee, want zij vertrekken naar de AVRO.

Op 30 november is het overigens pas echt afgelopen met de Lama's. Ze houden namelijk nog een afscheidstournee door verschillende theaters in het land. Hun laatste show is te zien in het Chassé Theater in Breda.

 

Fragment uit de Lama's - "Op en af met een woord"
 
Met dank aan hartje69 voor de submit.