Zelfs Joling is nu klaar met Gordon

Als Gordon nog één keer zuur zit te zeiken aan het adres van Gerard Joling omtrent het songfestival, dan trekt de Schagernees de stekker uit het project. Die duidelijke taal sprak Joling vanochtend op de radio bij Edwin Evers.

Wat Gordon dwars zit, is dat de reallifesoap op de Tros niet doorgaat. Deze zou gaan over de gang naar het Songfestival, waaraan de Toppers (ook met René Froger) meedoen volgend jaar. SBS heeft Joling onder contract en wil hem niet uitlenen. Tegen alle afspraken onderling in blijft Gordon hem echter steeds in de media bestoken met roddel en achterklap. Zo zei Gordon dat Joling stelling moet nemen in de patstelling tussen de Tros en SBS. Joling respecteert echter zijn miljoenencontract bij SBS. "Een sterspeler bij Ajax gaat toch ook niet even tien weken voetballen bij Feyenoord", aldus de zanger.

Ook blijft Gordon maar roepen dat hij de beste zanger van de Toppers is en blijft hij sneren naar Joling. Allemaal dingen bij elkaar die Joling niet blij maken dus. Joling: "Als het zo doorgaat dan kap ik er mee. Gaan ze lekker met zijn tweeën. Ik vind het leuk om te doen maar heb het niet per se nodig. Ik heb het druk zat en in gezeik heb ik dus geen zin. Daar ben ik wel klaar mee."