'Roef terroriseert Marian'

Het gaat niet best met Marian Douwes, de zangeres van het eens zo succesvolle duo Roef en Marian. Haar ramen heeft ze dichtgetimmerd en ze kan niet meer slapen zonder zaklamp binnen handbereik. Naar eigen zeggen wordt Marian namelijk geterroriseerd.

Afgelopen maand kregen de zangeres, haar vriend en haar moeder drie keer te maken met een aanslag. Tot tweemaal toe sneuvelde er een ruit, de derde keer ging een camper bij het huis in rook op. Daardoor vlogen ook een caravan en een auto in de hens.

De politie is momenteel bezig met een onderzoek, maar heeft nog geen dader op het oog. Ook Marian wil niet zeggen wie zij ervan verdenkt, maar de andere helft van het duo Roef en Marian denkt er het zijne van. Volgens Roef vertelt Marian aan iedereen dat hij de aanslagen op zijn geweten heeft. Roef ontkent ook maar iets met de zaak te maken te hebben. Hij overweegt dan ook de zangeres aan te klagen wegens smaad.

Het voormalige zangduo leeft al enige tijd in onmin met elkaar. Vanwege onenigheid viel vorig jaar al het doek voor de twee talenten.

 


Ook dit keer lukte het Roef niet om de jury te overtuigen van zijn talent