Aardappel uit anus dominee verwijderd

Een dominee van de Anglicaanse Kerk moet zich doodgeschaamd hebben toen hij zich laatst bij de eerste hulp van een ziekenhuis in het Britse Sheffield meldde met een aardappel in zijn anus. Toen de verpleegkundigen aan de man vroegen hoe de aardappel daar kwam, vertelde de man dat hij tijdens het ophangen van de gordijnen in de keuken op de keukentafel was gevallen en hierbij door de aardappel zou zijn gepenetreerd.

De verpleegsters geloven echter niets van het verhaal en denken dat de aardappel tijdens een uit de hand gelopen seksspelletje vast is komen te zitten. De geestelijke ontkent dit in alle toonaarden, maar het verhaal van de gordijnen klonk de verpleegkundigen nogal vreemd in de oren, aangezien de man dan naakt de gordijnen aan het ophangen moest zijn geweest.

Om de aardappel te verwijderen uit zijn achterste was een operatie nodig. De verpleegkundigen zeggen echter niet meer op te kijken van de verschillende dingen die zij uit anussen moeten verwijderen. "We zien jaarlijks aardig wat mensen voorbij komen met de meest bizarre dingen in hun lichaam. Dat varieert van een deodorantspuitbus en een komkommer tot een Russisch poppetje aan toe...", aldus een van de verpleegkundigen.

"Zoals alle ziekenhuizen komen ook bij ons dergelijke ongewone voorvallen voor, maar wij behandelen dergelijke gevallen op een uiterst discrete en professionele wijze. Toch moeten we mensen vooral waarschuwen niet te experimenteren met dit soort dingen, want het kan best gevaarlijk en in potentie zelfs levensbedreigend zijn als het uit de hand loopt", aldus een woordvoerder van het ziekenhuis.