Vrouw vermoord in Oldenzaal

Vrijdagavond is in Oldenzaal een vrouw dood aangetroffen in een woning. De politie maakte gisteren bekend dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. Door middel van sectie is vastgesteld dat het de 47-jarige bewoonster van het huis betreft.

Vrijdagavond alarmeerde een familielid van de overleden vrouw de politie omdat ze geen contact met haar kon krijgen. Samen met haar is de politie naar de woning gegaan, waar zij een levenloos lichaam aantroffen. Het was op dat moment niet vast te stellen of het om een man of vrouw ging.

Nadat het lichaam naar het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk is overgebracht, werd gisteren in de loop van de dag door sectie duidelijk dat het om de 47-jarige bewoonster gaat. Het is nog niet bekend waardoor de vrouw is overleden, maar de politie gaat er vanwege de aangetroffen situatie vanuit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

De politie verricht een uitgebreid buurtonderzoek in de omgeving van de woning om meer over de doodsoorzaak te weten te komen.

Met dank aan Lutke en RHCPeter voor de submit.