Spindoctor Verdonk verliest wéér

En wederom een zware nederlaag voor spindoctor Kai van der Linde. Na het spindoctoren rond Leefbaar Nederland met Pim Fortuyn en Rita Verdonk als leider van de VVD, dat beide keren een deceptie werd, heeft Kai van der Linde ook Giel Beelen niet aan een Gouden RadioRing kunnen helpen.

De radioprijs van de TelevizierRing ging niet naar Beelen voor het beste radioprogramma maar maar naar de Coen & Sander-Show, zoals vanmiddag bekend werd. Ook Rick van Velthuyzen viste naast het net met MIDNR. Kai van der Linde wilde zo graag winnen dat hij er zelfs fraude voor over had. Zo werden er nepadvertenties geplaatst waaron werd opgeroepen op Rick te stemmen, maar met het SMS nummer van Beelen. Ook liet Van der Linde mensen stemmen die nog nooit van Beelen hadden gehoord. Beelen ontsloeg Van der Linde deze ochtend al hierom.

Gisteren zei Van der Linde al dat als hij weer niet zou winnen dat het dan aan hem zou liggen. Over een paar jaar gaat Van der Linde het nog eens proberen met Trots op Nederland van Rita Verdonk. Naar verluidt krijgt Van der Linde een ton bonus per zetel in de Tweede Kamer. Vanavond zendt de Avro het Televiziergala uit.