Gouden iPhone 3G bij de Bijenkorf

Nu de I Am Rich App niet meer in de iTunes Store te koop is, kun je op een andere manier laten zien dat je geld hebt. Geen zilverkleurige, witte of zwarte iPhone, zoals de rest van gewoon Nederland, maar een gouden iPhone 3G. De Bijenkorf biedt deze vanaf morgenavond te koop aan. De gouden iPhone wordt niet officieel door Apple geproduceerd, en werd eerder aangekondigd door het Britse Goldstriker. Je kunt daar kiezen uit een compleet gouden achterkant, alleen een gouden rand, of zelfs twee kleuren goud.

Welke modellen de Bijenkorf gaat aanbieden is nog niet bekend, en ook niet voor hoeveel euro's. De goedkoopste gouden iPhone bij Goldstriker kost zo'n 1200 euro.

Naast de gouden iPhone gaat de Bijenkorf meer speciale luxe telefoons verkopen, naar eigen zeggen 'gepimpte versies van bestaande telefoons' en toestellen van het luxe merk Bellperre. Deze telefoons blinken niet uit in specs, maar worden volgens de Bijenkorf zonder een enkel stukje kunststof gemaakt. Wel met leer (van buffels of krokodillen), staal, hardhout, saffier kristal en goud. En natuurlijk zijn ze voorzien van het luxe besturingssysteem Windows Mobile.

Hockeyster Fatima Moreira de Melo onthult de gouden iPhone op 21 oktober in de Bijenkorf in Amsterdam.


Gouden iPhone 3G bij de Bijenkorf  (foto: DAG)