'Madonna en Guy Ritchie kondigen scheiding aan'

Madonna en Guy Ritchie staan op het punt hun scheiding wereldkundig te maken. De echtelieden kunnen 'niet langer de schone schijn ophouden', stelt een anonieme bron aan de Britse krant The Sun. "Het is heel treurig. Ze waren een heerlijk stel en fantastische ouders, maar ze konden simpelweg niet langer samenleven."

Volgens ingewijden van het dagblad wilde de 50-jarige Queen of Pop aanvankelijk wachten met de bekendmaking tot het einde van haar 'Sticky & sweet'-tournee. Een grote ruzie tijdens het veertigste verjaardagsfeest van Ritchie, vorige maand, zou de spreekwoordelijke druppel zijn geweest die de emmer deed overlopen.

Volgens The Sun verlaat de regisseur, die momenteel werkt aan de film 'Sherlock Holmes', deze week nog het huis waar hij samen met Madonna en hun drie kinderen woont. Madonna en Ritchie voeden samen Lourdes (12), Rocco (8) en David (3) op.

Deze zomer deden al hevige geruchten de ronde over een vermeende huwelijkscrisis. De relatieproblemen werden door Madonna en Ritchie toen stellig ontkend. Het koppel trouwde eind 2000 in Schotland.


'Madonna en Guy Ritchie kondigen scheiding aan'  (foto: DAG)